Tips & trix, med Hygienstolen, en genomgång för vårdteamet

Events

Teams Live-event, Sverige

Tips & trix, med Hygienstolen, en genomgång för vårdteamet

Toalett- & hygienstolen från Aquatec är ett ergonomiskt hjälpmedel för såväl patienten/brukaren som för vårdteamet. Men för att ett hjälpmedel ska användas optimalt behövs ibland lite tips & trix.
Duschstol toastol i coxitläge

Tips & trix, med Hygienstolen, en genomgång för vårdteamet

Under denna 1-timmes utbildning kommer vår produktspecialist Jeanette Riglert att besvara de vanligaste handhavandefrågorna genom åren, till exempel; var en tiltningsspärr ska placeras, hur ett benstöd justeras och förlängs. Vi kommer att belysa med ”hands on” hur en justering görs och även påtala de ergonomiska fördelarna i flera av våra funktioner & tillbehör. Vissa tillbehör passar vissa typer av brukare, nyttja resurserna rätt.
Vi avslutar med en öppen frågestund för den som vill.
Bjud med dina kollegor, boka gärna upp er tillsammans i arbetsgruppen och koppla upp utbildningen i konferensrummet. Delta tillsammans över en kaffe och skapa en plats för gruppen att växa tillsammans med kunskap.

Utbildningen riktar sig till hela omvårdnadsteamet och då främst till dig som är på plats i den dagliga verksamheten, oavsett om du har arbetat en längre tid eller är nybörjare.

Datum: 24/10

Tid: 8.30-9.30 (+ 30 min öppen frågestund) 

Var: Utbildningen sker digitalt via Teams

KOSTNADSFRITT