Tips & trix, en genomgång för omvårdnadspersonal

Events

Teams Live-event, Sverige

Tips & trix, en genomgång för omvårdnadspersonal

Vi kommer att belysa med ”hands on” hur en justering görs och även påtala de ergonomiska fördelarna i flera av våra funktioner & tillbehör. Vissa tillbehör passar vissa typer av brukare, nyttja resurserna rätt.
Duschstol toastol i coxitläge

Tips & trix, en genomgång för omvårdnadspersonal

Välkommen till en NY digital utbildning för dig som arbetar med hygienstolen, Aquatec Ocean Ergo från Invacare; Tips & trix, en genomgång för omvårdnadspersonal

Toalett- & hygienstolen Aquatec Ocean Ergo/ Aquatec Ocean VIP Ergo / Dual VIP Ergo är ett ergonomisk hjälpmedel för såväl patienten/brukaren som för omvårdnadspersonalen. Men för att ett hjälpmedel ska användas optimalt behövs ibland lite tips & trix.
Under denna 1-timmes utbildning kommer vår produktspecialist att besvara de vanligaste handhavandefrågorna genom åren, till exempel; var en tiltningsspärr ska placeras, hur ett benstöd justeras och förlängas, vilken ryggklädsel som är mest optimal eller vad en riktningsspärr kan göra för vårdpersonalens ergonomiska situation. Vi kommer att belysa med ”hands on” hur en justering görs och även påtala de ergonomiska fördelarna i flera av våra funktioner & tillbehör. Vissa tillbehör passar vissa typer av brukare, nyttja resurserna rätt.
Vi avslutar med en öppen frågestund för den som vill.

Utbildningen riktar sig till hela omvårdnadsteamet och då främst till dig som är på plats i den dagliga verksamheten, oavsett om du har arbetat en längre tid eller är nybörjare.
Boka gärna upp er tillsammans i arbetsgruppen och koppla upp utbildningen i konferensrummet, delta tillsammans över en kaffe och skapa en plats för gruppen att växa tillsammans med kunskap.

Föreläsare: Maria Larsson, produktspecialist, Invacare & Stina Dahlbeck, sjukgymnast och produktansvarig, Invacare
För vem: hela omvårdnadsteamet, oavsett erfarenhet av Aquatec Ocean Ergo/ Aquatec Ocean VIP Ergo
När: Samma genomgång sker vid två tillfällen den 30/11, välj mellan 8.30-9.30 (+ 30 min öppen frågestund) alternativt 13.00 – 14.00 (+ 30 min öppen frågestund)
Var: Online, via Teams
Anmälan: kostnadsfri utbildning, men för att garantera din plats ber vi om anmälan snarast och räknar den som bindande.
Anmälan görs via länken

Ladda ner inbjudan, printa och lägg i lunchrummet för dina kollegor att anmäla sig. Scanna QR-koden och anmäl direkt!