Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Events

Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Oavsett dina tidigare erfarenheter av produkter från Vicair så kommer du att få en timme av blandande: aha- och men så bra att veta-upplevelser. Förhoppningsvis även bekräftelser på att du redan använder produkterna från Vicair på bästa sätt.
Vicair O2 dyna Küschall-rullstol

Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Vi kallar den här timmen för: Det är behoven som styr! och utbildningen baseras på era vanligaste frågor om just sittande, positionering och val av rätt dyna. Och som vi alla vet; om en undrar något så gör troligen fler det och därför har vi samlat era vanligaste frågor i denna genomgång.

 I den här utbildningen går vi dessutom igenom:

  • Övergripande kring positionering vid sittande
  • Hur ska vi tänka vid val av dyna för att uppnå stöd & stabilitet i sittandet? En kombination som många gånger kan vara enkel men likväl otroligt svår.
  • Ett optimalt sittsystem ska vara komfortabelt, motverka tryck, skapa stabilitet och stöd samtidigt som brukaren har förutsättningar för aktivitet.

Föreläsare: Utbildningen sker i huvudsak på svenska av vår produkt- och utbildningschef Stina Dahlbeck men med vissa inslag på engelska av produktansvarig hos leverantören, Michel Miltenburg
För vem: Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter och annan personal som arbetar med sittande. Oavsett tidigare erfarenheter av Vicair-produkter.

Datum: 29/10
Tid: 8.30-9.30
Var: Utbildningen sker digitalt via Teams

KOSTNADSFRITT