Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Events

Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Oavsett dina tidigare erfarenheter av produkter från Vicair så kommer du att få en timme av blandande: aha- och men så bra att veta-upplevelser. Förhoppningsvis även bekräftelser på att du redan använder produkterna från Vicair på bästa sätt.
Vicair-frukostutbildning

Det är behoven som styr! Välj rätt produkt från Vicair

Vi följer nu upp detta fantastiskt populära event med två nya datum,  7 & 9 april 2021!
Passa på att ta ditt kaffe och delta i en frukostutbildning framför datorn.

Vi kallar den här timmen för: Det är behoven som styr! och utbildningen baseras på era vanligaste frågor om just sittande, positionering och val av rätt dyna. Och som vi alla vet; om en undrar något så gör troligen fler det och därför har vi samlat era vanligaste frågor i denna genomgång.

Utbildningen sker i huvudsak på svenska av vår produkt- och utbildningschef Stina Dahlbeck men med vissa inslag på engelska av produktansvarig hos leverantören, Michel Miltenburg.

För vem: Förskrivare, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter. Oavsett tidigare erfarenheter av Vicair-produkter.

När: 7/4 & 9/4 klockan 8:30-9:30

Var: Online, via Zoom

Anmälan: Självklart är vårt möte kostnadsfritt men för att garantera din plats ber vi om anmälan snarast och räknar den som bindande.
Anmälan görs till vjansson@invacare.com senast den 5/4 (gäller alla kurstillfällen) Ange det datum du önskar delta i mailet.

Utbildningen sker via Zoom, en programvara som inte kräver mer än en valfri enhet (dator, mobil, läsplatta) kopplad till en webbläsare.

Klicka för att boka dig