Vi presenterar vår senaste lätta och hopfällbara elrullstol - Alber erivo. Den extremt kompakta designen gör dina dagliga aktiviteter och resor enkla. Njut av din självständighet hemma och ute i naturen med erivo.

Erivo hjälper dig att förbli mobil och göra de saker du vill göra. Den är enkel att fälla ihop vilket underlättar vid förvaring eller transport. Denna elrullstol kan enkelt tas med i de flesta transportmedel.

En fast sittplatta och ett flexibelt ryggstöd erbjuder en god sittergonomi, stora bakhjul med luftfyllda däck och inbyggd fjädring säkerställer hög komfort och en mjuk åktur. Känn dig trygg och bekväm med den eleganta och sportiga designen, tillsammans med den högkvalitativa finishen på varje komponent. Finns i färgkombinationen champagneguld och mattsvart.

Nyckelfunktioner:

  • Låg vikt och kompakt design
  • Goda köregenskaper: med antingen luftfyllda- eller punkteringsfria däck. Stötdämpare bak
  • Idealisk sittergonomi
  • Batteripaket: två versioner (17/36km) och snabbladdning på bara 6 timmar
  • Undanfällbar manöverenhet
  • Möjlighet till vårdarstyrning som tillbehör
  • Uppfällbara armstöd
  • Höjdjusterbart fotstöd
  • Innovativ design
Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Genom att markera den här rutan bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn och samtycker till att den information jag har lämnat används av Invacare och dess dotterbolag för att kontakta mig och bättre förstå mina intressen och bekymmer. *
Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Hastighet

Hastighet

6 km/h

Körstäcka

Körstäcka

R10: 17 km

R11 35 km

Motoreffekt

Motoreffekt

250 watt

Batterikapacitet

Batterikapacitet

batteripaket erivo R10: 11,0 Ah (Godkänt för flyg)

batteripaket erivo R11: 30,15 Ah

Batterivikt

Batterivikt

Batteripaket erivo R10: 2,4kg

Batteripaket erivo R11: 4,6kg

Totalvikt

Totalvikt

utan batteri: från 27,3kg

Max. brukarvikt

Max. brukarvikt

150 kg

Bruksanvisning (1)
Test & Certifikat (2)