Mobila oxygenkoncentratorer

Bärbara oxygenprodukter att ta med sig på tur, hög prestanda med Invacare’s andningshjälpmedel

Andningsvård är en viktig komponent för att förbättra livskvaliteten för människor som behöver hjälp med att upprätthålla andningskvalitet och syresättning. Framstegen inom detta område har kommit långt, vilket ger användarna självständighet och kontroll över deras vardag. Med detta som ett komplement till en stationär syrgaskoncentrator. Med Invacares familj av syrgaskoncentratorer och kompressorer och en rad tillbehör kan användare upprätthålla ett varierat och aktivt liv.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Som pionjärer inom produktområdet har våra syrgaskoncentratorer blivit en referens inom produktområdet. Användare kan vara säkra på att alla våra ansträngningar är koncentrerade på att förnya och skapa effektiva andningsvårdsprodukter. Vi erbjuder ett urval av lösningar som kan anpassas till användarnas livsstil, med hänsyn till vikten av att behålla deras självständighet. Vi har en bärbar syrgaskoncentratorer, kompressorer för påfyllning av flaskor i hemmet, en normal- och en högflödes- stationär syrgaskoncentrator, en syrgasanalysator och en mängd tillbehör finns tillgängliga för våra kunder och användare, säkerställer anpassningsbarhet utifrån behov.

Vårt sortiment av syrgaskoncentratorer och kompressorer

Pulsflödeteknologin i vår senaste bärbara syrgaskoncentrator, Platinum Mobile, erbjuder fem individuella pulsinställningspositioner för att säkerställa att den tillgodoser olika kliniska patientbehov. Enheten har utformats för att bl.a. passa livsstilen för mer aktiva patienter med kronisk andningsinsufficiens och har byggts för att tåla intensiv användning vid olika inomhus- och utomhusförhållanden. HomeFill II-syrgaskompressorn tillåter användare att säkert och bekvämt använda, bära och fylla på sina flaskor i hemmet. HomeFill II kopplas samman med en stationär syrgaskoncentrator från Invacare. Man fyller enkelt flaskorna samtidigt som man använder sig utav sin syrgaskoncentrator, vilket ger sinnesro. HomeFill II ger en obegränsad leverans av syre i en intuitiv påfyllningsprocess, tack vare OxyLock-kopplingssystemet. Invacare erbjuder dessutom 5L och 9L stationära syrgaskoncentratorer. PerfectO2-syrekoncentratorn ger bästa möjliga prestanda i en diskret design med låg energiförbrukning och ljudnivå. Perfecto2 V-modellen är den grundmedlemmen i vårt stationära koncentrator segment och erbjuder kostnadseffektivitet utan att kompromissa med kvaliteten. För användare med högre flödeskrav kombinerar Platinum 9 prestanda med intuitiv och säker användning, till stort värde.