Mobila oxygenkoncentratorer

Mobila oxygenkoncentratorer

Obegränsad tillgång till bärbar syrgas och full rörelsefrihet för ett aktivt liv

Vad kan patienter göra om de behöver syrgasbehandling men också ha en aktiv livsstil? Med HomeFill II, syrgaskompressor och cylindersystem kan människor som behöver syrgasbehandling göra just det. Invacares kompressorn använder ’s banbrytande innovationer inom respirationsvården, så att brukarna kan fylla på cylindrarna hemma, där man kombinerar den stationära syrgaskoncentratorn med denna kompressor.
Vår kompetens inom andningsvården kommer från årtionden av forskning och innovation. Invacare ’s apparater för syrgasbehandling är byggda för att anpassa sig till en mängd olika behov och miljöer, och att ta hand om att ge användarna ett säkert och självständigt sätt att få behandling. 

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Pålitligt, bärbart och lättanvänt kompressorsystem

Vårt kompressorsystem kombinerar innovation och funktionalitet, vilket resulterar i en enhet som gör det möjligt för användare att bibehålla sin önskade livsstil samtidigt som de får syrgasbehandling. Systemet är bärbart, säkert och enkelt att använda, vilket gör det möjligt att fylla på obegränsat antal lättviktsflaskor med syrgas i hemmet då behov finns. 

Systemet är en hörnsten i utvecklingen av en personlig syrgasbehandling, eftersom användarna kan fylla på flaskor när som helst i sitt hem. En flerstegspump komprimerar syrgas från koncentratorn via HomeFill II kompressorn till lättviktsflaskorna, vilket ger användarna en pålitlig tillgång av syrgas vid alla behov. 

Tack vare lättviiktsflaskorna’s portabilitet, kan användarna ta dem vart som helst i en bekväm, lätt väska.  

Lättviktsflaskornas regulator kan anpassas efter användarens behov, vilket möjliggör en dos motsvarande 1 till 5 l / min. Påfyllningen sker säkert och bekvämt tack vare OxyLock-kopplingssystemet, som bara kräver två moment för att påfyllningsprocessen ska börja. Efter påfyllning stängs enheten av automatiskt, vilket eliminerar risken för felaktig hantering. 

Ett brett grundsortiment och tillbehör finns tillgängligt. Systemet är till exempel kompatibelt med Platinum 9 för patienter där ett högt flöde förskrivits. Ett urval av lättviktsflaskor erbjuds. Användare kan också välja från en mängd olika grimmor, slangar och kopplingar som gör att systemet kan anpassa sig till individuella behov och preferenser.