Change your language:

Invacare har ett mycket brett och stort utbud av skumkuddar utformade för att täcka fler behov av tryckavlastning och komfort. Skumkuddar av kallskum är extremt lämpliga för användning i rullstolar, komfortrullstolar eller fåtöljer eller för att ta med dig om du besöker släktingar etc. Propad Premier sittdynor i djupskuren skum är gjorda av bästa kvalitet av skum och försedda med ett töjbart och bekvämt inkontinensskydd för att erbjuda en kudde för enkelt förebyggande av trycksår ​​och bästa hållbarhet.

När det kalla skummet har skurits i kuber, kommer dessa kuber att röra sig och anpassa sig till den form som användaren av sittdynan, vilket ger en stor och bekväm yta och på detta sätt ger en enkel tryckfördelning. Bredden och djupet på Propad Premier beror främst på användarens storlek och rullstolens säte. Det är oerhört viktigt att dynstorleken passar optimalt för att uppnå rätt sittställning, bästa tryckfördelning och komfort. Propad Premier kan således användas som ett lätt förebyggande av trycksår ​​för både äldre och funktionshindrade.

Inkontinensskydd som standard Propad Premier skumkuddar levereras som standard med ett bekvämt och andningsbart och lätt avtagbart inkontinensskydd.

Omslagen är försedda med en dragkedja över 2 hörn, som är täckt med ett litet överdrag. Överdraget kan tvättas i tvättmaskinen, och det kan köpas extra överdrag till kuddarna av estetiska skäl och för att skona själva skummet, medan det andra skyddet är för tvätt. Överdraget är försett med ett handdag om kudden ska bäras. Invacare erbjuder skumkuddar som rullstolskudde i flera skumvariationer och kan väljas i förhållande till olika trycksårskategorier som tryckavlastande sittdynor.

Finns i 9 storlekar
Finns i 9 storlekar

Propad Premier finns i 9 storlekar från 41 x 41 cm till 51 x 51 cm

Dold, skyddad dragkedja
Dold, skyddad dragkedja

Dragkedja på tre sidor med stort överhäng förhindrar att vätska tränger in i kudden och skyddar skumkärnan.

Bekvämt och trycksårsförebyggande
Bekvämt och trycksårsförebyggande

Propad Premier består av två lager skum, vars överdel skärs i profiler och minimerar skjuvning och friktion.

Överdraget förhindrar skjuvning och friktion
Överdraget förhindrar skjuvning och friktion

Skyddet är töjbart i alla riktningar, vattenavvisande och andas. Överdraget har en halksäker botten.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Bruksanvisning (1)
Test & Certifikat (1)