Propad dynor

Propad dynor

Invacares familj med Propad-dynor ger förstklassig komfort

Rullstolsanvändare och personer som sitter under längre perioder löper högre risk att utveckla trycksår. Dessa smärtsamma sår kan undvikas med hjälp av lämpliga sittdynor som är utformade för att minimera skjuvning och friktion. 

Invacare har ett mycket brett och stort utbud av skumkuddar utformade för att täcka fler behov av tryckavlastning och komfort. Skumkuddar av kallskum är extremt lämpliga för...

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Dessutom ger sådana dynor optimal support och komfort för användarna genom att anpassa sig till kroppens form. Gjord av högkvalitativt material, Invacare Propad-dynor tillgodoser just dessa behov och ger utmärkta lösningar för rullstolsanvändare, äldre och personer som behöver extra tryckfördelning. & Nbsp; Tryckavlastning är en viktig del i vården för personer med begränsad rörlighet och de som tillbringar längre perioder i en säng eller stol. På vår webbplats https://www.invacare.se under fliken utbildning, kan du hitta mer information om vilka utbildningar vi erbjuder inom området att förebygga trycksår. 

Propaddynor kvalitet för alla behov

Den ursprungliga propaddynan är tillverkad av profilerat skum designad för att ge utmärkt komfort och stöd. Dynan distribuerar trycket och fungerar lika bra med rullstolar och standard fåtöljer. Dynan finns i flera storlekar. 

De innovativa skummen, som dessa dynor är gjorda av, arbetar för att minimera skjuvning och friktion, vilket är riskfaktorer för att utveckla trycksår. Dessa dynor har också ett överdrag som ytterligare reducerar skjuvning och friktion. Överdragen är också försedda med antihalk, vattentåliga och ånggenomsläppliga.