Change your language:

En formad högelastisk skumdyna. Invacare Matrx Mini Rygg och Mini PS Sittdyna är utformade för att ge optimalt stöd med maximal rörelsefrihet. Varje del av detta sittsystem har noggrant utformats och konstruerats för att möta barnens behov.

Viktiga funktioner:

  • Låg vikt, konturerad hållbart ryggstöd
  • Hög elastisk, konturerad sittdyna.

Invacare Matrx Mini PS är en anatomiskt formad skumdyna med hög kvalitet, med ett våffel liknande mönster under sittbensknölarna som ger optimal avlastning, positionering och komfort. Det formgjutna skummet ger en tredimensionell form och erbjuder ett förbättrat stöd och stabilitet  till användaren. Det formgjutna skummet är mycket hållbart, vilket ökar produktens livslängd.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Fyll i fälten nedan för att enklast hitta din närmaste återförsäljare.

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Teknisk data och dokumentation

Teknisk data
Teknisk data

Kommentar

Under övriga dokument hittar du en kompletterande artikellista med övriga måttangivelser.

Bruksanvisning (1)
Test & Certifikat (1)