Toalettförhöjare

Toalettförhöjare

Toalettförhöjare för bekväm och stabil tillgång till toaletten

För individer med begränsad rörlighet som äldre, funktionshindrade eller tyngre användare är det en utmaning att använda en vanlig toalett på grund av dess låga höjd. Att behöva sitta ner på en låg toalettsits kan leda till smärta i leder eller muskler, ökar också risken för att förlora balans, framförallt när man ska sätta sig eller resa sig från toaletten. För att hjälpa till med detta har vi ett sortiment av toalettförhöjare som kan höja toalettsitsen i olika höjder, beroende på användarens behov.  

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Uppgifterna du anger kommer att behandlas av Invacare och dess dotterbolag för att svara på din begäran. Genom att markera denna ruta bekräftar du att du har läst Invacares integritetspolicy som innehåller ytterligare information om hur Invacare behandlar dina uppgifter och hur du kan utöva dina befintliga rättigheter. *

Ett brett utbud av toalettförhöjare med och utan armstöd och andra hjälpmedel

Vi erbjuder bland annat en stapelbar toalettförhöjare med lock. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbart och pålitligt och kan användas även av tyngre användare upp till 225 kg. Toalettförhöjaren har två klämmor som gör att den kan monteras på alla vanliga toaletter.  

Aquatec har toaförhöjare i en mängd olika höjdmodeller med eller utan handtag. De fäster alla mycket enkelt på vanliga toaletter och är bekväma att sitta på. Hur mycket den förhöjer beror på modellen, vilket gör det möjligt för användare att välja en höjare efter deras smak och behov.  

Toaförhöjare med armstöd ger en extra säkerhet när du använder toaletten. Armstöden ger användaren bättre balans när de sätter sig ner samt när det ställer sig upp. Några av inställningarna möjliggör enkla individuella justeringar av sitthöjd och sittvinkel. Det finns också en modell med armstöd som finns i tre olika fasta höjder. 

För att slippa gå lång väg till toaletten mitt i natten, så finns det en lösning med en fristående toalettstol utrustad med potta och lock, som kan stå nära sängen.