Invacare rollatorer

Invacare rollatorer

Vår familj av rollatorer hjälper användare som behöver extra stöd i vardagen för att hålla en aktiv livsstil

Tack vare Invacare kvalitetsrollatorer kan användare som behöver stöd vid promenader fortfarande leva en aktiv livsstil och ha ett pålitligt hjälpmedel under alla dagliga aktiviteter.  

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map
Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här:https://www.invacare.se/sv/privacy-policy

Våra rollatorer är robusta och stabila och ger en hög grad av justerbarhet till olika användares behov och preferenser.  

Invacares rollatorer Dolomite familjen, är utrustade med stabila hjul som underlättar en smidig och säker rörelse för användare som behöver extra stöd när de går.  

Dolomite rollatorerna är byggda för att vara ett stöd i vardagens alla aktiviteter. Oavsett om det går en promenad, handlar eller går ut i trädgården, har våra rollatorer praktiska funktioner för användare genom att vara manövrerbara och pålitliga.  

Alla Invacares rollatorer är enkla och bekväma att hantera och ge en stor trygghet för användare och deras nära och kära.  

Justerbara och robusta rollatorer som är lämpliga för olika situationer

Våra rollatorer har många olika justeringsalternativ för en större passform anpassad till individuella behov. Till exempel har Invacare Banjos justerings intervall för handtagshöjden från 710 till 980 mm, eller Dolomite Futura familjen med 4 olika modeller som tillsammans har en justerings intervall på handtagshöjden från 640 – 1015 mm, vilket gör att utbudet passar för många olika användare och deras behov.  

För att främja och hjälpa till med att förenkla en aktiv livsstil, är rollatorn utrustade med olika funktioner. Stabila och robusta korgar ger en bra förvaring när du handlar eller arbetar i trädgården. Det möjliggör också en förvaring av användares tillhörigheter.  

Dolomite är rollatorer gjorda av högkvalitativa material som gör dessa enheter lämpliga även för tyngre användare, upp till 150 kg. Trots detta är våra rollatorer fortfarande lätta att manövrera och ge stabilitet i vardagen.