Vicair - fördjupad genomgång - NY utbildning

Events
/

Vicair - fördjupad genomgång - NY utbildning

på allmän förfrågan: Nu är det äntligen dags för en fördjupande, klinisk, genomgång av produkter från Vicair.
Vicair kliniska case utbildning

Vicair - fördjupad genomgång - NY utbildning

Önskar du lära dig ännu mer om våra populära sitt- och ryggdynor från Vicair, då har du chansen nu!
I denna fördjupande genomgång kommer vi snabbt gå igenom grunderna, och därefter ge fördjupande kunskaper om de egenskaper som gäller för de mest använda dynmodellerna.

Vi går tillsammans igenom olika fall och frågeställningar för att bli säkrare på när och hur du ska välja rätt sitt- och ryggdyna. Vi går närmare in på hur du gör individuella anpassningar av dynorna, samt hur rätt dokumentation hjälper dig hålla ordning på fördelningen av SmartCells.

För att skapa casebaserat diskussionsunderlag är ni välkomna att sända in egna ärenden/kliniska fall eller frågor som ni undrar över. Vi önskar då att ni skickar in dem till oss i god tid så att vi tillsammans kan diskutera dem på plats. Du som delar med dig av dessa underlag kommer att vara helt anonym.

Skicka in ev. ärenden/kliniska fall till Stina Dahlbeck, utbildningschef på Invacare. E-post: sdahlbec@invacare.com

Utbildningen sker i huvudsak på svenska av vår produkt- och utbildningschef Stina Dahlbeck men med vissa inslag på engelska av produktansvarig hos leverantören, Michel Miltenburg.

För vem: Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter och annan personal som arbetar med sittande. Du bör känna till de tryckavlastande dynorna från Vicair övergripande men kan ändå vara nybörjare.

När: klockan 8:30-9:30 (välj mellan den 2 maj och den 3 maj, samma tid och samma upplägg)

Var: Online, via Teams eller Zoom

KOSTNADSFRITT