";

Den kraftfulla, lättanvända skjuthjälpen för rullstolar.

Det finns tillfällen då även en dålig beläggning eller en liten lutning kan bli ett oöverstigligt hinder för vardagliga sysslor. via GO - den kraftfulla, lättanvända push-hjälpen från Alber - ger alltid rätt mängd assistans för den medföljande personen, vilket hjälper till att utan ansträngning bemästra sådana situationer med tillförsikt. Återupptäck den oberoende rörligheten och njut av alla utflykter på ett avslappnat sätt.

Kompakt och bekväm - med sin imponerande mångsidighet kommer via GO att bli din vardagliga följeslagare - för både dagliga uppgifter och utflykter. Tack vare sina kompakta mått och lätta design är driaggregatet mycket lätt att hantera och kan snabbt stuvas undan för att spara utrymme.

Stark och uthållig - även i uppförsbackar och ramper. Via GO ger dig rätt mängd assistans precis när du behöver det, och hjälper dig att få dina nära och kära i farten utan problem alls - i upp till 16 km

Intuitiv och flexibel - via GO är så enkel att du kan använda den direkt. Stora knappar med tydlig design gör hanteringen till en lek. Dessutom behöver du inte ta bort via GO för att fälla ihop din rullstol.

Kompakt och lätt
Kompakt och lätt

Enkel att hantera och förvara

Ergonomisk styrenhet
Ergonomisk styrenhet

Enkel montering på körhandtag för enkel synlighet av på/av-funktion, batteridisplay och hastighetsinställning.

Liten och bekväm laddare
Liten och bekväm laddare

Automatisk laddning och avstängningsfunktion. Laddas på ca 5 timmar från tom.

Närmaste säljkontor

Närmaste säljkontor

Search for your nearest Invacare Retailer by completting the fields below.

Dealer map

Kontakta oss

Vi vill gärna hjälpa dig! Om du vill komma i kontakt med Invacare, vänligen fyll i formuläret nedan. Observera att de personuppgifter du lämnar inte kommer att användas eller lagras om du inte vill hålla kontakten! Du kan anmäla dig genom att markera kryssrutan för att få nyheter och information från Invacare. Du kan när som helst avregistrera dig. Du kan också läsa mer om Invacares sekretesspolicy. Du kan göra detta genom att klicka här

Invacare tar dataskydd på allvar. Vänligen läs vår integritetspolicy för information om hur vi hanterar dina data och vilka rättigheter du har.
Teknisk data och dokumentation
Broschyr (1)
Teknisk data
Teknisk data
Hastighet

Hastighet

1.5 - 5.5 km/h

Körstäcka

Körstäcka

Upp till 16 km

Batterityp

Batterityp

Lithium-ion

Max. brukarvikt

Max. brukarvikt

150 kg

Bruksanvisning (1)
Test & Certifikat (1)
Test & Certifikat (1 arkiv)