Visning av upphandlade produkter från Invacare

Är du på en arbetsplats där produkter från Invacare är upphandlade? Arbetar du som förskrivare och vill vet mer om utbudet som Invacare erbjuder?

Du vet väl att du alltid kan kontakta din närmaste distriktsansvarige säljare, du hittar dem här 

Ibland ser man inte skogen för alla träd.

Vi vet att det är svårt att veta vilka inställningar som går att göra på våra olika produkter, vilka vinklar som kan ändras och vilka höjder som går att justera.
Vi har en hel del tillbehör som ingår i det upphandlade utbudet men det är svårt att veta exakt hur det går att optimera utifrån en unik brukares situation.

Våra säljare finns alltid här för dig och din arbetsplats. Vill du att vi kommer ut till dig/er för att demonstrera övergripande eller specifika produkter så kan du alltid kontakta oss Ring eller Maila

Hands-on Workshop 

Med fokus på hjälpmedel alla 24 timmar.
Samla ihop dina kollegor. Vi kommer ut till din arbetsplats. Vi skräddarsyr vår workshop för er.Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om upplägget här

Vi håller gärna workshop med hands-on övningar för att öka er trygghet vid val av hjälpmedel till olika brukare och deras förutsättningar. Självklart anpassar vi vår genomgång till olika funktioner; tekniker eller förskrivare eller annan som arbetar med hjälpmedel.
Är det en komplett utbildning du eftersöker så finns vårt utbildningsutbud här.

Alla våra möten är kostnadsfria

Ja tack, jag vill boka en produktvisning/utbildning på min arbetsplats. Kopiera adressen och skicka ett mail till: vjansson@invacare.com
Saknar du ett visst ämne så är du välkommen med förslag till oss.

Några exempel på produktgenomgångar är:

Genomgång av komfortrullstolen Azalea

Genomgången syftar till att du som förskrivare ska känna till funktionerna på Azalea rullstolen och dess tillbehör. Vi tipsar om inställningar för olika brukare och ger dig verktygen för att på egen hand "meka" med stolen.
Efter avslutad genomgång hoppas vi att du ska känna dig säkrare för att göra individuella justeringar och inställningar på en REA Azalea från Invacare.
Innehåll:
  • Genomgång och mekning av funktionerna på Azalea rullstolen. 
  • Genomgång av tillbehör.
  • Tips på inställningar för olika brukare.


Rollatorskolan

Syftet med denna genomgång är att du som terapeut/rådgivare ska få fördjupade kunskaper om vikten av fallprevention och val av stöd. 
Få ökad kunskap om det normala gångmönstret, problemställningar och riskfaktorer. 
Efter avslutad genomgång hoppas vi att du ska känna dig säkrare vid val av stöd och dess inställningar för att motverka fallolyckor. 
Innehåll: 
  • Naturligt rörelsemönster 
  • Fallprevention 
  • Biomekanik 
  • Gångmönster 
  • Hur man väljer gånghjälpmedel 
  • Allmän genomgång av gånghjälpmedel 
  • Lagar och regler 


Sittande och positionering

En workshop med syfte att ge deltagaren både teoretisk och parktisk information om sittande och positionering.
Dag 1 - Teoretiskgenomgång och praktisk kunskap om sittande och positionering i rullstol
Dag 2 - Teoretisk och praktisk kunskap om olika typer av rullstolar, förskrivningsprocessen samt praktiska övningar i rullstolsteknik