Upplev WOW-känslan med de nya Alber e-motion hjulen!

Invacare är glada att kunna erbjuda de nya drivhjulen Alber e-motion M25. E-motion M25 erbjuder extra kraft och en lättare vikt jämfört med föregående modell.

Alber a-motion M25 lfiestyle summer

Idealisk för aktiva personer

Vi är glada att kunna erbjuda de nya drivhjulen Alber e-motion M25. E-motion M25 erbjuder extra kraft och en lättare vikt jämfört med föregående modell.
Detta drivaggregat kan anpassas individuellt för att passa behoven och körbeteendet hos de flesta individer som sitter i en manuell rullstol. Respektive hjul väger 7,8 kg, en minskning med 33% i jämförelse med föregångaren M15.
E-motion M25 är idealisk för aktiva personer som söker en kraftfull och mångsidig lösning som passar en aktiv livsstil, samtidigt som den hjälper och avlastar leder och ger extra kraft till dina muskler.

Fler valmöjligheter 

E-motion M25 passar nästan alla befintliga rullstolsmodeller och kan eftermonteras när som helst.
Dessutom är e-motion M25 tillgänglig i trehjulstorlekar, förutom de tidigare hjuldimensionerna 22”och 24” tumsversionerna, finns de nu även som 26”. På så sätt kan vi tillgodose ett ännu större antal lösningar. En ökad brukarvikt på upp till 150kg kan även tillgodoses. Med körsensorer i e-motion hjulen kan både mindre fysiskt aktiva personer med begränsad handfunktion och starkare individer uppleva samma nivå av komfort tack vare att hjulen går ställa in individuellt. Litiumjonbatterier som standard och en hastighet på upp till 8,5km/h* gör e-motion M25 till en smidig och mångsidig lösning som passar en aktiv livsstil och avlastar leder och ger extra kraft till dina muskler.

Smart hjälp  

Smartphone-appen till e-motion M25 är gratis och i gratis versionen finns funktionerna körprofiler, återgivning av kvarvarande batterikapacitet, aktuell hastighet och körsträcka, felindikationer samt rekommenderade lösningar.
Med smartphone-appens mobility plus paket ges även bland annat funktionen farthållare. Farthållaren hjälper till att hålla en konstant hastighet med ett enda knapptryck, även uppför sluttningar! Appen ger också åtkomst till den patenterade återrulls-fördröjningen som motverkar att rullstolen rullar bakåt i en backe eller ramp så att man har möjlighet att ändra greppet eller sittpositionen innan man fortsätter uppför hindret.


* Endast tillgänglig med Mobility Plus-paket.

Se vår andra...


 

De senaste nyheterna