Tillbehör & Reservdelar lätt tillgängligt via vår hemsida

Du vet väl att du enkelt får tillgång till alla våra tillbehör och reservdelar direkt på hemsidan? I menyn längst upp till höger finns en rad "Tillbehör & Reservdelar" och den samma hittar du under "Kontakt & Support" i huvudmenyn. Här hittar du de flesta ingående delarna till våra produkter.

Vi på Invacare gör allt vi kan för att underlätta din vardag, bland annat tar vi emot ett stort antal frågor kring vilka reservdelar och tillbehör som finns att tillgå.

I vår "reservdelskatalog" får du snabbt en tydlig överblick gällande vilka tillbehör och reservdelar som finns till respektive produkt.Så här kan det se ut då du klickat dig in i reservdelskatalogen.

Innehållet i katalogen är strukturerat på ett överskådligt sätt, rangordnat efter produktgrupp pch vidare in på produktnivå.
Varje produkt visas i en sprängskiss för att på så vis åskådliggöra vilken exakt detalj, med artikelnummer, du eftersöker.Beställningen av ett tillbehör eller en reservdel görs via den inköpsportal du har tillgång till i vanliga fall, så notera artikelnumret och lägg i beställningen. Och du som inte har tillgång till en beställningsportal lägger som vanligt din order till: ordersweden@invacare.com så tar vi hand om den snarast möjligt.

Kundservice finns alltid här för dig

De senaste nyheterna