Nu lanserar vi våra uppgraderade scootrar Orion och Comet!

Värdesätt din rörlighet med en scooter som ger dig det lilla extra!

Orion Metro

Värdesätt din rörlighet

Orion Metro är den senaste uppgraderingen av vår populära scooter-familj - väldesignad och nätt såväl som ergonomisk och pålitlig. Den prisvärda scootern, anpassad till stadsmiljö, har kvar många av sina uppskattade grundfunktioner som djupställbar sits, låsbar reglering av styret, bromsljus och uppdaterad hastighetsreducering när du svänger.

Nytt är att du kan välja mellan tre sitsalternativ, för att ge högre klinisk effekt, och att du kan "pimpa" scootern efter eget tycke och smak i tio olika komplementfärger till den svart kåpan. Det traditionella tillbehörsprogrammet har också kompletterats med en hållare för mobiltelefonen och en usb-adapter.

Få det lilla extra

Nya Orion Pro, som ersätter populära Comet, är idealisk för såväl lite kortare shoppingrundor som lite längre resor och tuffare terräng. Med förbättrad batteriprestanda, överlägsen fjädring och stora 12"-hjul är den till för dig som kräver det lilla extra. Själva styrpanelen har en LCD-skärm med klocka, temperaturvisare, bromsljus och uppdaterad hastighetsreducering när du svänger. Välj mellan tio olika kåpfärger och över 25 tillbehör för att anpassa din scooter till din individuella stil.

Se video
Läs mer om de nya Orion och Comet på vår microhemsida

 

De senaste nyheterna