LiNX - nästa generations programmering för rullstolar

Invacare har med sin LiNX-teknik revolutionerat programmeringen av rullstolar.

Linx programmering

LiNX-styrsystemet för Invacares välkända rullstolssortiment möjliggör intuitiv diagnostisering och uppdatering av rullstolarna, genom ett rent och enkelt gränssnitt. Ändringar av rullstolskonfigurationen kan göras via en laptop, dator eller iOS-enhet som är kopplad till rullstolen via trådlös LiNX-åtkomst.
 
Det som gör LiNX-programmeringen så innovativ är att den kan användas under körning. Hastigheten för körning framåt, bakåt och i svängar kan göras samtidigt som brukaren kör rullstolen. Detta ger en effektivare och bättre körupplevelse för brukaren och inställningar och justeringar går snabbare och enklare att utföra. Responsen kommer omedelbart vilket säkerställer att rullstolen konfigureras specifikt för brukaren i fråga.
 
LiNX-systemet gör det även möjligt att blanda och samla kör-, sits- och omgivningskontrollerna för att anpassa displayen efter brukarens behov. Profilerna kan dessutom tilldelas olika namn som Hemma, Utomhus och Jobbet med vardera specifika funktioner. Profilerna kan även ställas in av brukaren själv, genom exempelvis huvudstyrning.

Vill du veta mer? Besök www.invacarelinx.com

 

 

De senaste nyheterna