Invacares TDX SP2 nu även med kontrollsystem LiNX. Simply smarter!

TDX® SP2 har en tilltalande design som kombinerar stil med funktion. Den har överlägsen teknik för en oöverträffad körupplevelse. Även om de tysktillverkade eldrivna rullstolarna i serien redan var enastående, har Invacare haft som ambition att göra dem ännu bättre genom att integrera LiNX – och på så sätt göra produktserien Simply Smart.

TDX SP2 LINX

Invacare® TDX® SP2 har liten vändradie tack vare sin mitthjulsdrift, detta ger en intuitiv manövrering tack vare att man sitter direkt ovanför drivhjulen. I kombination med LiNX blir design och ergonomi välfungerande, då syftet är att tillhandahålla ett tillförlitligt, lättanvänt och intuitivt styrsystem i kombination med ett flexibelt och lättmanövrerat chassi. Kombinationen har utformats för personer med begränsad kognitiv förmåga i åtanke.

Men det finns fler viktiga funktioner. Med sin möjlighet till körning i låg hastighet och krypkörningsfunktion gör LiNX-tekniken det enkelt och smidigt att köra genom dörröppningar eller att köra fram mot ett bord. Den förbättrade funktionen för att stanna i backar, och minskad låsning av länkhjulen på mjuka underlag, gör att brukarna slipper oroa sig för detta när de kör sin eldrivna rullstol.

För att ytterligare förbättra användarens körupplevelse upptäcker och korrigerar tillvalet LiNX G-Trac®-tekniken även de minsta avvikelserna från din önskade körriktning som orsakas av exempelvis förändringar i underlaget. Tekniken minskar även antalet styrningskorrigeringar som krävs.

Läs mer om TDX SP2 och LiNX

 

De senaste nyheterna