Information om vår nya integritetspolicy och skydd av personuppgifter

Från och med den 25 maj 2018 kommer hela Europa att ha en ny gemensam lag om behandling av personuppgifter: dataskyddsförordningen om personuppgifter (GDPR).

GDPR

Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet för enskildas personuppgifter. De viktigaste ändringarna i personuppgiftsförordningen är att du har rätt att begära inblick, rättelse eller radering av din personliga information. Läs mer här.

Invacare är redo för den nya förordningen

Det är viktigt för oss på Invacare att vi skyddar våra kunder och användares personuppgifter, och vi följer naturligtvis reglerna i den nya förordningen. För att uppfylla de nya kraven har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Du kan läsa hela uppdaterad version här. Om länken inte fungerar kan den här länken infogas direkt i ett webbläsarfönster: /sv/integritetspolicy

Integritetspolicyn är relevant för dig som tidigare har givit ditt samtycke, inklusive nödvändig information till oss, i samband med anmälan till vårt nyhetsbrev, antingen online eller via en skriftlig blankett.
Om du önskar kan du när som helst återkalla ditt godkännande för marknadsföring genom att avanmäla dig via länken som finns längst ner i alla utskick med nyheter och erbjudanden som du får från oss.

Du behöver inte göra något i samband med ovanstående ändringar. Och om du har några frågor kan du skicka ett mail till vår kundtjänst på sweden@invacare.com.

 

De senaste nyheterna