Hur tar jag bäst hand om batteriet på min elrullstol?

Vi på Invacare lägger mycket tid på att designa våra elrullstolar så att de ska fungera på bästa sätt under hela sin livstid. Men för att du ska kunna dra fördel av det måste elrullstolen underhållas och tas om hand på rätt sätt – och vi börjar med batterierna!

Capture

Många gånger syns inte batteriet och då är det också lätt att glömma att det ens existerar, men batteriet är själva hjärtat på din elrullstol. Batterierna jobbar hårt för att hålla din elrullstol i rörelse, precis som ditt eget hjärta gör. Och om något går fel med batteriet kan hela stolen påverkas av försämrad prestanda och minskad tillförlitlighet.

Det finns en hel del felaktig information kring batterier, så vi ville skapa något som kan hjälpa användarna och ger svar på frågan: ”Hur tar jag bäst hand om batteriet på min elrullstol?”.

Vår nya video kommer att ge dig tips om hur du kan förlänga livslängden på batteriet, vilket bidrar till att göra din stol mer tillförlitlig och hållbar, så att den presterar bättre under längre tid och hjälper dig upprätthålla den självständighet du kan förvänta sig av en elrullstol från Invacare. Ta en titt på videon här.

Och inte att förglömma våra scootrar, vi har också en video om hur du tar hand om batteriet på din scooter från vårt välkända sortiment, som du kan se här!

 

De senaste nyheterna