Första 24-timmars workshop avklarad i Spånga

Idag hade vårt utbildningskoncept "Hands-on Workshop med fokus på hjälpmedel alla 24-timmar" premiär på vårt huvudkontor i Spånga. Och vi är redan på gång att planera nästa tillfälle, håll utkik på vår sida för Nyheter & Aktiviteter för att boka din plats vid nästa kostnadsfria tillfälle.

Det var många "aha" och "jasså, kan man göra så" som uttalades under denna förmiddag. De flesta deltagarna är arbetsterapeuter och fysioterapeuter, blandat mellan privata boenden och kommunala.
De flesta har varit i kontakt med en eller flera produkter från Invacare men även dessa deltagare fick mycket matnyttigt med sig i form av tips & trix blandat med helt ny produktkännedom.


Berra talade om alla nya funktioner och tillbehör som finns till hygienstolarna Aquatec Ocean Ergo.

Anton gav bland annat goda råd och tankar kring det optimala med att använda sängens och den befintliga madrassens alla inställningar vid trycksårsprevention eller avlastning vid trycksår. Istället för att köpa till extra utrustning.

Johanna och Jan hade en genomgång av alla våra manuella rullstolar och deras unika egenskaper, vilken rullstol är bäst lämpad för vilken brukare? och vilka inställningar går att göra på ett enkelt sätt

Anna visade upp alla våra el-rullstolar och drivaggregat, flera av våra deltagare kunde genast se fördelarna kring produkter från Invacare som på ett enkelt sätt kan utvecklas från en manuell rullstol till en eldriven utan att förändra den redan utprovade stolen gällande både sittställning och dyna.

Självklart visar vi upp produkter som är upphandlade och som finns med i hjälpmedelsportalen/ehandelssystemen på de flesta arbetsplatserna.

Betyget på utbildningen i sin helhet blev;
Uppfyllda förväntningar: 4,5 av 5
Kursledarens kompetens: 4,8 av 5
Rekommendera till kollega: 100% ja

Håll utkik efter nästa tillfälle här.

 

De senaste nyheterna