Dags för något nytt

küschall Advance® har utvecklats med en helt annan utgångspunkt jämfört med hur rullstolar normalt konstrueras. Den här stolen utgår nämligen från den allra viktigaste brukaraspekten – sitsen!

Advance

ALLT KRETSAR KRING EN KOLFIBERPLATTA
Den stadiga sittplattan av kolfiber är küschall Advance®-stolens viktigaste komponent. Allt annat har utformats och utvecklats utifrån denna.Kolfibersitsens slutgiltiga utformning bygger inte bara på nyskapande idéer i form av avancerade
material med extremt låg vikt, utan också på ett önskemål om ökad styvhet i hela konstruktionen. Resultatet är en mycket lättmanövrerad stol med förstklassiga köregenskaper och god komfort.De små spåren längst bak på sittplattan följer användarens kropp och förbättrar på så sätt tryckfördelningen över sittytan.

EXTREMT JUSTERBAR
Ingen annan rullstol har lika många inställnings- och justeringsmöjligheter som küschallAdvance®, en stol som är konstruerad för att enkelt kunna anpassas och justeras efter användarnas olika, och varierande, behov. Detta är den första rullstol som kan justeras steglöst, med millimeterprecision. Följande delar justeras efter detta. Sitthöjd bak, sitthöjd fram, drivhjulsbalansering, underbenslängd, vinkel på länkhjulsupphängningen, bromsar, ryggstödsvinkel.

De senaste nyheterna