FULLBOKAT - Hjälpmedelsdagen 2019, måndag 23 september i Spånga

För andra året i rad bjuder nu Invacare in till ett av årets trevligaste möten.
Vi träffas i Spånga för frukost, personliga möten och två välkända föreläsare och ambassadörer för Invacare: Yasmin Nilsson och Mikael Andersson

Yasmin Nilson


“När katastrofen som ödelägger livet inträffar redan i 15-årsåldern vet man inte hur man ska gå vidare. Hösten 1999 skulle Yasmin börja på dansgymnasium, men på sommaren hände det otänkbara – hon bröt nacken i en dykolycka och blev förlamad. Till en början blir det en fråga om att bara överleva. Sedan kommer det svåra. Att återta livet. Yasmin berättar om hur hon har burit sig åt för att omsätta sitt trauma i konstruktiva krafter som strävar framåt.”

Mikael Andersson


”Jag vill förmedla något som påverkar och förändrar människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt. Utan att skuldbelägga, anvisa eller tala om för någon hur de borde göra eller skall leva för att bli lycklig eller mer framgångsrik”.
Född utan armar och ben, Mikael är gift och har fyra barn. Han är dessutom egen företagare och en av Sverige, Norge och Finlands populäraste föreläsare.

Förhandsvisning av årets produktnyheter 2019

Det finns produktnyheter inom alla områden, dessa visar vi nu upp exklusivt för dig.

För vem: Förskrivare, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

När: Måndagen den 23 september, frukost och introduktion från 8.30, avslut 12.00

Var: Spånga, Fagerstagatan 9.

Till dig som åker kommunalt: Invacare hämtar upp från Spånga C, föranmälan krävs och är bindande.

FULLBOKAT Anmälan: Självklart är vårt möte kostnadsfritt men för att garantera din plats ber vi om anmälan snarast och räknar den som bindande.

Mötet kommer bli inspirerande och glädjefyllt.
Vi ser fram emot en höst fylld av möten och nyheter.

Ladda ner en inbjudan