Invacare syns på Hjälpmedelscentrum i Västerås

Nyheter
09 Oktober 2019

Invacare syns på Hjälpmedelscentrum i Västerås

För den som vill prova på produkter från Invacare finns nu flera av våra produkter på plats i en stående monter hos Hjälpmedelscentrum, Signalistgatan 2 i Västerås.

På bilden kan du bland annat se våra senaste produktnyheter från Alber: Drivaggregaten Smoov one och E-pilot

SMOOV ONE är en elektrisk hjälpmotor för den rullstolsbrukare som vill ha öka rörlighet och flexibilitet. Den minskar slitaget på axlar och leder och skapar förutsättningar till en aktiv livsstil.e-pilot® erbjuder en helt ny sorts rörlighet. E-pilot är en elektrisk påskjutsscooter som enkelt dockas på den manuella rullstolen. Detta ökar avsevärt möjligheterna och oberoendet för rullstolsanvändaren.

Emotion M-25 monterade på en Küschall-stol med Vicair-dyna

e-motion® är ett drivhjul med inbyggd motor som känner av användarens kraft till drivringarna, och ger det stöd som krävs för att ta sig fram. Mycket liten muskelkraft behövs för att manövrera.Küschall aktivrullstolar finns i ett brett utförande och passar alla drivaggregat från Alber.Vicair sitt- och ryggsystem passa alla rullstolar från Invacare.

E-fix på en XLT-stol

e-fix® är utvecklad för en aktiv livsstil. Den kombinerar kvaliteten hos den manuella rullstolen med möjligheter från den elektriska dito.XLT är en aktivrullstol med stora justerings och anpassningsmöjligheter, passar de flesta Alber drivaggregat.

Samt en Küschall K-serie aktiv rullstol